Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie kim zagrac na pl?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.MAM ZAMIAR ZACZAC JESZCZE RAZ GRE NA PL, I ZASTANAWIAM SIĘ KIM. MYSLALEM NAD BODYM, MAM NAWET 43LV SKILLE M3 DOBRE EQ, NAWET JESLI BYM CHCIAL CAŁKOWICIE JE KOMPLETOWAĆ TO ZROBIŁBYM PRO...( 2 KONTO-SPRZEDAZ Z NIEGO EQ).ALE PROBLEM W TYM ŻE ODSTRASZAJĄ MNIE CENY AURY WIRKA I BERKA:/, MOŻE I NIE JEST TAK, ŻE NIE STARCZY MI NA KU, ALE POWIEM SZCZERZE, ŻE ZA BARDZO TO MI SZKODA KASY NA KSIĄŻKI, PO CZYM UJRZĘ: "SZKOLENIE NIEPOMYŚLNE..." DENERWUJE MNIE TO, ACZKOLWIEK CHCIAŁBYM NIM GRAC NAJBARDZIEJ PONIEWAZ WG. MNIE JEST NAJLEPSZY DO PVP I EXP (PIERWSZA POSTAC, ZAWSZE DOSLOWNIE ZAWSZE GDY ZAGRAŁEM INNA KLASĄ- WRACAŁEM DO NIEGO :> )PROSIŁBYM WAS O WYPOWIEDZI. CO DO POSTACI, TO NA "MOIM" SERWIE TZN NA KTÓRYM OBECNIE GRAM MOGŁBYM SPRZEDAC CHOCIAZBY SMOKI+9 Z NINJI I EQ NA WOJU (43LV) MAM JUZ USTAWIONE ;) MAM JESZCZE BODY 65LV... ALE CIENIUTKI SKILLE M3 WIEC CHYBA NIEMA PO CO NA NIEGO WRACAC. PROSIŁBYM WAS ABYSCIE POMOGLI MI WYBRAĆ DOBRĄ POSTAĆ, KTÓRA NIE ZNUDZI MI SIE SZYKO, A MOZE PRZEKONAC DO POWROTU NA WOJA...:) Z GÓRY DZIĘKI.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Tak zgodzę się z UP@ Dla Wpeka masz tanie ku, do expa jest jedną z najlepszych postaci razem z Bodym a w pvp sobie radzi na wyższych lvlach. Tylko pamiętaj żeby nie zniechęciło Cię to że na 30 lvlu bd padał w pvp bo WP to z czym wiekszym lvlem staje się lepsza w pvp ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

2UP@ Ale do expa masakra -,-

@UP Dagger jeszcze jeszcze ale Archer exp masakra

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Polecam Sura WP = Exp Miodzio, PvP też jest fajne :D Polecam stanowczno WP'ka. ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...